dd1
dd
Moderatorzy: ljc, charlie_cherry
qwerty pisze:ja kupuję w milehighcomics.com
mają tam komiksy tanie jak barszcz nawet juz od 50 centów.
a przy zamówieniu powyżej 100$ przesyłka gratis.
kupuje tam od kilku lat i jeszcze nigdy się nie zawiodłem.
trzeba tylko uważać, by za dużo paczka nie warzyła bo ostatnio "teroryści-celnicy" (nie będę już rzucał w nich wulgaryzmami, choć się należy) przetrzymali mi paczkę na granicy i powiedzieli, że jeśli nie zapłacę 22% vatu od wartości paczki to ją odeśla z powrotem do usa. no ale paczka była naprawdę ciężka bo było w niej ponad 200 komiksów, ponad dwa razy więcej niż zwykle. zdziwił mnie tylko ten vat, bo z tego co wiem, to na komiksy jest 7%...
lion pisze:Mówisz 56 złotych, a w multiversum ten komiks kosztuje 54 złote i też mamy ogromny wybór anglojęzycznych komiksów . Ja rzadko kupuje oryginały,powiedziałbym nawet że bardzo, bardzo rzadko, ale mimo wszystko jeśli już naszłaby mnie ochota na zamówienie sobie oryginalnych komiksów, to raczej skorzystałbym z usług Multiversum(sporo ciekawych akcji, promocji i tego typu spraw).Ale na razie rynek polski ma do zaoferowania sporo ciekawych komiksów i na nim głównie się koncentruje.Na dodatek i tak nie mam kasy na wszystko co mnie interesuje i mam jeszcze sporo tyłów do nadrobienia.
lion
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość