dd1
dd
Moderatorzy: ljc, charlie_cherry
qwerty pisze:ja kupuję w milehighcomics.com
mają tam komiksy tanie jak barszcz nawet juz od 50 centów.
a przy zamówieniu powyżej 100$ przesyłka gratis.
kupuje tam od kilku lat i jeszcze nigdy się nie zawiodłem.
trzeba tylko uważać, by za dużo paczka nie warzyła bo ostatnio "teroryści-celnicy" (nie będę już rzucał w nich wulgaryzmami, choć się należy) przetrzymali mi paczkę na granicy i powiedzieli, że jeśli nie zapłacę 22% vatu od wartości paczki to ją odeśla z powrotem do usa. no ale paczka była naprawdę ciężka bo było w niej ponad 200 komiksów, ponad dwa razy więcej niż zwykle. zdziwił mnie tylko ten vat, bo z tego co wiem, to na komiksy jest 7%...
lion pisze:Mówisz 56 złotych, a w multiversum ten komiks kosztuje 54 złote i też mamy ogromny wybór anglojęzycznych komiksów. Ja rzadko kupuje oryginały,powiedziałbym nawet że bardzo, bardzo rzadko, ale mimo wszystko jeśli już naszłaby mnie ochota na zamówienie sobie oryginalnych komiksów, to raczej skorzystałbym z usług Multiversum(sporo ciekawych akcji, promocji i tego typu spraw).Ale na razie rynek polski ma do zaoferowania sporo ciekawych komiksów i na nim głównie się koncentruje.Na dodatek i tak nie mam kasy na wszystko co mnie interesuje i mam jeszcze sporo tyłów do nadrobienia.
lion
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość