reklama baner reklama

Nowe Teksty

Z łańcuchami im do twarzy
Tymczyński o Tyler Cross #02: Angola
Pamiętaj, że umrzesz
Jasiński o "Opowieści Grabarza. Krótkie historie o życiu marnym i bez celu"
Czas się skończył
Kleszcz o "Avengers. Czas się kończy #03"
Jeszcze bardziej dawno temu, w nie tak dalekiej Korelii
Zimiński o filmie "Han Solo: Gwiezdne wojny - historie"
Prawie tak dobry jak klasyka
Kleszcz o "Conan. Narodziny legendy"

Zapowiedzi

Nowe Plansze

Nowe Imprezy

  • Dwutakt 2018
  • Miejsce: Toruń, Dwór Artusa, Rynek Staromiejski 6
    Kiedy: 2018-10-20

Forum Alei Komiksu

baner

NEWS

- Spotkania, wystawy, imprezy

Plan godzinowy Złotych Kurczaków 2015


Organizatorzy wrocławskiego festiwalu komiksu niezależnego Złote Kurczaki (13 lutego 2016) ogłosili godzinowy plan imprezy. Zapraszamy do rozwinięcia newsa po więcej szczegółów.
POTWIERDZONE!!!
Mamy zaszczyt potwierdzić oficjalny plan godzinowy Złotych Kurczaków 2015...
Program jest tak napięty, że nasze arcy ciekawe spotkania będa zaczynać się
każdej możliwej kombinacji godzin i minut a nie tylko o pełnych jak to bywa
na innych (nie mówimy gorszych) iwętach, także bądźcie Extra czujni i
zsynchronizujmy teraz zegarki... za 3 minuty będzie wpółdo...

Otwarcie Barbary dla ludu 11:00

11:10 - Powitanie szlachetnych najeźdźców (5-10 mini)

11:20 - 12:00 - Urszula Kuziemska & Mariusz Włodarski "Japoński teatr
Kamishibai- prapra-komiks dalekiego wschodu" (40min)

12:00 - 12:40 - Spotkanie z Filem, Roburem, Ojcem Rene i XNDR'em a także z
niemieckim wydawnictwem Gryzmöhle GmbH... (40min)

12:45 - 13:00 - OPERA spotkanie (15min)

13:00 - Otwarcie POP-UP Wystawy Ojca Renego (wiek 18 ) (15min)

13:20 - 14:00 - Spotkanie z Łazurem & Pokembrami pt: "Jak osiągnąć sukces w
USA i nie tylko..." (45min)

14:00 - 14:05 - "Opera krótko i na temat" (5min)

14:10 - 14:55 - Skrobol Rysuje czyli tworzenie komiksu na żywo... (45min)

15:00 - 15:45 Spotkanie z Łukaszem Kowalczukiem czyli "International
Underground MVP" (45min)

15:50 - 15:55 - "Opera Krótko również na temat" (5min)

16:00 - 16:40 - profesor doktor Andrzej Jarczewski - wykład na temat:
"Architektura w komiksie" (40min)

16:40 - 16:45 - "Opera krótko, a nawet na temat" (5min)

16:50 - 17:35 - Spotkanie z Jakubem DEMEM Dębskim "Tytuł spotkania w fazie
ustalania..." (45min)

17:40 - 18:20 - BENEFIS "Termos - 50 lat na podziemnej scenie" (40min)

18:20 - 19:00 - Spotkanie z Krzysztofem "Prosiakiem" Owedykiem - "Legendarny
Król Komiksowego Podziemia czyli L.K.K.P." (40min)

20:00 - 21:30 Oficjalna Gala Wręczenia Złotych Kurczaków 2015 (O.G.W.Z.K.)

Po Gali nastąpi Afterparty.


[Ystad za informacją prasową]

Tagi

Złote Kurczaki 2015


Komentarze

-Jeszcze nie ma komentarzy-